Budak comel Tengah cuRik2 Usha



Nov 15, 2011

Gay Oh Gay








salam..hye..yes..aku seorang gay ok.hello ullos..wweekk!ok..penah dengar x cerita pasal gay nih..?mesti pernah kan?hmm..dunia sekarang macam dah sampai waktu kiamat..minta2 dijauhkan huhu sekarang nie dh semakin bnyak gejala sosial seperti membuang bayi, membunuh, merogol,les, gay lah.. 


Gay..?bila sebut gay mesti dalam mind fikir hubungan sejenis antara LELAKI dengan LELAKI kan? Erkkk..geli doh dengar gay camgini tapi itulah hakikatnya yg terpaksa diterima oleh semua masyarakat sebab gay tu memang wujud.

Smua tu semakin hari makin menjadi2,byak kempen dianjurkan oleh semua pihak tapi apa yg diharapkan semuanya hancur,mak & ayah hantar pergi sekolah sebab bila dah besar nanti boleh jadi anak soleh dan solehah tapi kesian kat mak n ayah anak pulak jd sebaliknya.kita x blh nak salahkan mak & ayah sebab mereka juga telah menjaga kita dgn penuh kasih sayang tanpa terdetik sedikit pon rasa benci kat hati dorang dorang x penah pukul kalo kita buat salah malah nak jentik pon xberani sebab dorang syg..tapi tanpa kita sedar kita telah memberikan sebuah penghinaan kepada mereka..

kenapa boleh jadi gay?rasa bahagia..sebab bila couple dengan sesama jantina boleh memahami antara satu sama lain...bukan salah mak,ayah & guru sekolah sbb x berikan ilmu pengetahuan sepenuhnya tapi disebabkan kerana terlalu banyak pengaruh rakan2 yg terlibat dalam gejala gay nie..mungkin bagi diorang couple dgn perempuan diorang akan rasa kecewa dan sakit hati kalo terpaksa putus,so couple dgn sesama jantina diorang akan memahami apa yg diorang mahukan.

tapi....aku sedih sangat sebab budak tu sekarang baru meningkat remaja dan seorang lagi baru PMR , macam mana lar boleh terjebak dalam xtiviti cmni,x kesian ke kat mak dan bapak dorang, hrmmm..entahlah..kalau korang nak tahu lebih lanjut meh tengok sini   aku bukan nak memalukan dorang cuma sekadar meluahkan apa yg aku rasa, apa pendapat korang pasal nie..dan mari la sesama kita memberi nasihat kepada dorang agar mereka sedar kembali...amin..


terima kasih sudi membaca =)

3 5 gOmeL -gOmEL:

Shuhaida Subri said... BALAS

ahakz!
memang bodo la dorg nih..
Sian dorg.. Nnt nasi x ngaku umat!

Princess Peanut said... BALAS

@suhaida subri : huhu..entah lar..harap2 dorang cepat2 sedar,,

eqin said... BALAS

Something yang takleh diterima dengan kenyataan kan....pernah lihat benda-benda ni berlaku depan mata...:) Sangat jijik....