Budak comel Tengah cuRik2 Usha



Aug 4, 2011

Salam Ramadhan ..berbuka di Tesco ampang =)

 
Salam ramadhan...huhu..sowi lah lambat nak ucap selamat berpuasa kat korang n semua umat Islam ofkos lh kt Malaysia..dan yg specialnya kat member2 yg sudi fllow blog ak n yg rajin2 baca blog yg kering idea nih..terima kasih yer.. =)

fuhh..penatnya..baru je balik dari tesco ampang,,penat badan nih x kebah lagi..huhu..yelah seharian berpuasa kan..g tesco tadi tu pun sebab member dorm ajak berbuka kat sana so on jelah kn..yang penting memang best sangat lah dapat makan nasi kandaq kepala batas pasti terangkat punya lh...yg paling sedes aku harga mahal kot..tapi nak buat mcmna dh lapaq nasi kandaq serebu je...hhehe..tapi yg x bestnye nasi aku x abis pun..membazir betol aku nih..astagfirullahalhazim..bulan posa x baik membazir huuu..x da niat nak bazir lah pakcik kat nasi kandaq tu bagi nasi banyak sangat..lgpun bulan posa mcm nih dahaga air knfem air dah abis dlu nasi nih slow skit..kn.

nih kalo mak aku taw ak makan nasi x abis konfem kena berleter punyalh..huhu.. yg teruja kami masa mula2 smpai ak,nadia n anis g serbu penimbang berat hehe..yelh bulan posa nk tgk lh berat bdan turun ke makin naik..hehe.alhamdulilah berat aku dah turun..hehe..seronoknya aku..macam nk lompat je...(eleh baru je turun bpa kilo dh riuh ,,) haha..alah xyah berlagak sangat lh..aku konfem lar lepas raya nanti konfem berat badan naik haha..masa tu aku nak jerit kuat2 aku sudah gemok aka montel hehe...


notahati :
hidup ini terlalu indah utk kite..kte xsdar bhwa keindahan ini hanya
sementara tp kta ttp mgagungkn ia sehingga kta tlupa siapa kita sbnrnye disini...


terima kasih sudi membaca =)

1 5 gOmeL -gOmEL:

diela said... BALAS

sumpah sedap nasi kandaq tuh.. ^^