Budak comel Tengah cuRik2 Usha



Jul 23, 2011

mana semangat nih???





duduk depan laptop pastu bukak note information system konon2 nak stdy lar..quiz hari rabu nih niat tu memang nak study lar,,tup2 hilang plak rasa nak study nih maklum lah besok cuti horeyy...nak on9 sampai lebam boleh x?hehe..


ntah lar malam nih rasa sebak semacam je malam2 cmnih owg len tengah happy gudlucky aku plak layan perasaan sebak aku nih pening2 aku pun xfaham napa aku jadi cam ginih,,huhu...semangat aku hilang serta merta kot..ilang dibawa angin kot hehe..xpe besok boleh study lagi kan..(nih la owg yg malas belajar..alasannya besok kan boleh studylg...)aku lar tuh korang xtaw ke aku nih pemalas orangnye..hehe..


huh..assigment belambak kot..(korang faham x mksud aku nih?)belambak nih mksudnya banyak taw..pastu ditambah2 plak project huhu...boleh ciap ke?harap2 boleh ciap secepat mungkin..amin...


hidup bergelar student nih memang banyak dugaan sebenarnya,macam2 ada bakkata statement tvastro "mcm2 ada.... :) "tapi yang tuh lah buat kita jadi seorang student yg berdisiplin kan betol x?pasal kwan.kwan , group assignment lah..macam2 lah..


tapi aku kena kuat taw..sebab lagi 2 tahun je gelar student pastu boleh blah la..n cari keje plak..nty boleh pegang duit sendiri..yg nih sapa2 pon nak...sapa x nak kan?mehgtaw aku..bila dah boleh pegang duit sendiri rasa seronok lah weh boleh beli apa saja apa yg kita nak kn.kn?..tapi apa2 pon study kena bagi abis dulu baru pikir pasal keje kang nanty dua2 melepas...nanti menyesal sudah..kan kan..?


yang penting plis,plis tolong bg lar balek 
semangat ku tuh...
huhu...







terima kasih sudi membaca =)

2 5 gOmeL -gOmEL:

Taste Of Tapah said... BALAS

study memang kena kuat cikdiela.. sebab cabaran perkerjaan bergantung kepada pencapaian masa study.. if i can turn back time, i would study harded and smarter.. and h.a.r.d.e.r.... (-.-")

supaya kerja datang cari saya dan bukan saya pergi cari kerja.. and the best part is- u can choose the best gaji yang di offer!!!

cikdiela said... BALAS

@tasteoftapah: thanks taw..atas nasihat tu..hehe..
insyallah sye kena kuatkan betol x?yg penting blja betol2 xnak tgok mak sedih2..study smart.. :)