Budak comel Tengah cuRik2 Usha



Aug 25, 2011

Malam nie balek kampung !

salam...apa khabar semua..yeay..malam nie balek kampong yahoo...oh..oh..balek kampung...dengan nada lagu..hehe..x sabar nak balek nie...huhu..tapi rasa sayu je hati nie alahai...npa ntah ..aku pn xtahu..huhu...

aku bersyukur sangat sebab sampai ari nie aku masih diberikan peluang utk hidup..syukur Ya Allah..ampunkan segala dosa2 ku.. aku rasa sebak sangat2 ari selesa baru2 nie hampir2 je excident huhu...mybe salah aku gak sebab kepala aku nie ntah tiba2 je pening2 lalat msa kuar dr kolej..xperasan plak..ada student2 kolej lepak kat situ..tiba2 msa aku nk lintas je tiba2 motor yg budak2 nie bawak laju hampir2 nk langgar aku..tapi naseb baik dlam kepala aku nie bagi isyarat suruh aku stop kejap...naseb baik... kalo x mungkin aku , dah x update blog nie lg... :(  sbb kalo kena langgar memang patah riuk lar tulang aku nie..ye lar dh lar  motor beso2 mmg patut lar abis patah tulang aku nie...syukur naseb baik x excident..

lepas tu aku ambik teksi trus balek ostel ,, pasal kejadian td ak x gtaw spe2 pn termasuk mak aku..aku takut...ble aku ingat balek aku macam nk pengsan je,,,aku xboleh ..memang xboleh ingat...benda tu dah buat aku jadi fobia..betol2 fobia huhu...ish naseb baik aku xbrapa cam sangat bdak yg nak langgar aku tu..kalo x ciap x pasal2 aku g g belasah bdak tu ala..ckp je..dlm hati penakut..huhu..

mintak2 dijauhkan segala kejahatan huhu...
doa2 kan aku yer... :)

korang dah balek kampung ke?wah..mesti best kan.mesti sekarang nie ada yg tengah tunggu bas, x pon dh on the way balek kan..?.aku nie excited sangat2 taw...mlm nie bertolak balek kmpung..hehe x sbarnya...nak jumpa mak n famili...hehe..nak tolong mak buat kueh raya banyak2 hehe..nak bukak pose ngn famili ,rindu sngat masakn mak..mak tunggu taw nty kakak sampai kita bukak posa sekali taw..rindu sangat2... :(
 
Selamat hari raya maaf zahir batin  =)  










terima kasih sudi membaca =)

2 5 gOmeL -gOmEL:

Mr. Straw said... BALAS

hati2...slmt hari raya..

nur iela said... BALAS

Mr. Straw : terima kasih... :)
selamat hari raya ^_^