Budak comel Tengah cuRik2 Usha



Dec 8, 2011

Segmen | Genk Cari Blogger






Syarat penyertaan

- pastikan anda ada BLOG
:: ADA ::

- Buat tajuk entri : Segmen | Genk Cari Blogger
:: DAH ::

- Kalau nak follow blog genk,followlah, kalau tak nak tak apa
:: DAH FOLLOW ;) ::

- Letak banner di atas dan linkkan ke entri ini
:: SIAP ::

- Dah siap entri, hantar link entri anda [BUKAN LINK BLOG] ke ruangan komen entri ini
:: PON DAH SIAP ;) ::

 : - Dah join, datanglah blog orang lain ea
:: INSYALLAH ::



jom la join sapa2 nak kenal blogger2 yg lain
boleh ler naikkan follower ke x gitu ?? hehe..


opps...lupa nak bagitaw klik banner kat atas tu yer =)






terima kasih sudi membaca =)

6 5 gOmeL -gOmEL:

LaLa said... BALAS

dari segmen yg sama :)
folo kamu skali :)

Princess Peanut said... BALAS

Lala : thx fllow back :)

shiema sufian said... BALAS

Shiema singgah sini. Jom singgah dan follow belog Shiema (: jangan lupe tekan button follow ye (:
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

ceriteraliyana said... BALAS

tinkerbell terbang2 sini dari segmen yang sama,

baru berkesempatan utk terbang sini ^^,

ceriteraliyana said... BALAS

tinkerbell terbang2 sini dari segmen yang sama,

baru berkesempatan utk terbang sini ^^,

NadyaBubble said... BALAS

Hai, dari segmen yang sama, salam perkenalan ;)