Budak comel Tengah cuRik2 Usha



Dec 22, 2011

penat je belajar tinggi2 eh..







sila abaikan picture kat atas oke  .  -.-'




hmmm...moodxoke penat baru lepas balik keje..hari ini mood aku terganggu sikit gara . gara angkara sbab insiden tadi . persaan aku bercampur pahit . masam . geram . hot2 ... entah lar . aku kalo marah . jangan cakap dengan aku oke ? nak tahu nape ? dah dah konfem la nanti x pasal 2 kene sembur kang kecikhati -.-' dan jangan tegur aku sebab ini akan mengakibatkan aku menjadi seperti parkison (serius oke ,) sbb itu akan terjadi bila aku tengah marah , so jangan tanya la kenapa body and myhand terketar . ketar ,

bengang la betol, haliniberlakuditempat keje aku,,tengahari tadi datang la segerombolan anak2 dara datang nak printout asesment dorang andthen bila dah printout so tugas aku adalah untuk kira berapa helai yg dorang printout , and aku meneruskan keje aku , dan konfem la kene bahagikan yg colour and blackwhite wajib , dah kira2 sampai lenguh2 jari aku nih dekat 100 helai kot , letih + ngantuk + gilekentang  .  mak aih , sampai juling mata aku mengira semua tuh , pastu ada salah sorang anak dara nih cakap
"akak kiteorang dah susun elok2 dah" eh,,bule dia cakap camtuh???

aish  .  bengang betol la, memang betol2 panas mendidih dalam dh nih memang hot2 sgt . bile2 masa je boleh meletup . so dengan gaya menahan membuangairbesar "owhh..yeke..dik , kan akak nak kira yg printout colour bpe , black n white bpe !!! " dengan nada yang tegas , so budak tu diam terkutik hahhaaa......

padam muka kan dah slah tempat nak main bakar2 nih hehe..lol..ape ke lurus la budak nih boleh ckp cmtu "dh susun elok2 "  aku tahu lar ko dh susun cntik2 pon, so suke ati la aku nak selerakkn balik ko pnya esesment tuh yg ko bsing2 tuh pe hal?? aku TOLONG kira ko pnya printout tuh , sampai lenguh2 jari dan penat mulut terkumat . kamit ko xnak bsing plak????

kalo ko g printout tempat len pon kenfem la situasi sama dgn aku .  konfem la nak kira brpe printout tuh xkan men hentam jek..rugi la lol??? nak cakap otak letak kat lutut ek , xsampai ati plak ...penat je mak bapak ko hantar g belajar tinggi . tinggi tapi ko x boleh pikir dengan waras ish2 kesian ko...nak cakap budak skola lg tapi dah besar dah .. dah msuk U , Ingat Tahu Marah jer..pon....xkan xboleh pikir rasional skit?????




p/s : sowi la..perkataan aku agak keterlanjuran skit gara2 panas membara .



terima kasih sudi membaca =)

2 5 gOmeL -gOmEL:

emma michiyo said... BALAS

sabar2

Princess Peanut said... BALAS

emma michiyo :: terima kasih yunk hhuhu..nie tengah sabar nie..huhu