Budak comel Tengah cuRik2 Usha



Dec 8, 2011

Contest The Most Creative Review by Ezzattie Ezzat




salam.. aku cuba join contest cik Ezzattie Ezzat oke..tujuan aku join nie hanya nak cuba nasib ja..tapi kalo berjaya tu alhamdulilah kan..abis tu xkan nak nangis kot ??hehe..


oke . stop ape aku merepek nie?? -.-"  sorry cik Ezzattie Ezat hehe..
ok..firstly, header cik Ezzattie Ezzat memang cantik oke..hehe..orangnya pun cantik dan manis . kucing dia pon comel :) 







comel x ?
kan dah bgtaw td ..
aish kalo ada kucing mcm nie 
konfem xmo lepas nk peluk2 je..












cik Ezzattie Ezzat nie juga ada blogshop ,  Zatie Catalyst eshop  wah muda2 lagi dah ada blogshop ,,, princess peanut rasa bangga dengan cik Ezzattie Ezzat nie rajin...kat blogshop die ada jual produk catalyst   mesti la catalyst nama pon catalyst kan? huhu adeh -.-"  dan jugak ada menjual pakaian wanita cantik belaka oke .. sape2 rasa tertarik menarik dengan produk nie cepat2 meh beli hehe..rugi taw kalo x beli opps! TerPromote pulak :D 










ok..harap cik Ezzttie suke hehe.. :)




terima kasih sudi membaca =)

1 5 gOmeL -gOmEL:

Nurul Ezatee Bieber said... BALAS

Hai.. follower ke 100 sy .. nk hdiah tk ?
tengok sini...

http://nurulezateegj.blogspot.com/2011/12/follower-ke-100.html