Budak comel Tengah cuRik2 Usha



Aug 19, 2011

sakitnya..






salam...

letihnya ari nie..nak study pon xde mood tapi kena study gak..sebab mgu dpan ada exam sblm balek kmpung..huhu..study sambil baring memang terbaek lar!dah xde kaedah len sebab perut ak nie suka main2 tendang sbb tu ak baring je..dah xleh nk gerak2 mmg sakit sgt..ak xtahu npa sakit sangat nieh..ak rasa macam nak putus urat2 dlm perut nie..huhu...
''Ya Allah,,sembuhkanlah sakit aku nie"..
sakit2 cmnie pon sempat lg taip entry...huhu...mybe nie ujian utk ak..sabar banyak2..huhu...amin...

notahati : sedih ,,apelh.. salah ak smpai dah xnk tegur langsung??...kalo aku bt salah ak mtak maaf byk2..tapi xkn psl bnde kecik tu dh xmo ckp n tegur..? penah x korang dengar Nabi penah ckp sapa2 yg xtegur slama tigahari berturut2 maka terputuslh silaturahim seseorang itu,x elok kn kalo putus psahabatan..kan? =(

entahlah..aku pun dh xtahu nk bt cmna...tapi wlpn dia x tegur n senyum langsung tp aku still tegur n senyum kt dia ..harap2 terbuka hatinya utk kembali senyum...
"manusia x semua sempurna, kadang2 kita x sedar kita tlh lukai hati ssorang,wlpn ssorang tlh melakukan kesalahan jgnlh mghukum ssorg itu "



terima kasih sudi membaca =)

2 5 gOmeL -gOmEL:

Marina said... BALAS

good luck for ur exam yer...semoga cepat sembuh...

nur iela said... BALAS

thx.. :) insyallah..