Budak comel Tengah cuRik2 Usha



Jun 6, 2011

CONTEST FRIENDS FOREVER




Assalamualaikum..
nak join contest nieh lar...macam best je...
hehe..ShafMechy ada buat contest Friends Forever so ak nak join lar..jom.jom..
Hadiahnye..? dari tajaan oleh Droplet House , kilk SINI nak tgok hadiahnye..
kalo korang nak join klik SINI 



gambar yg dipertaruhkan ..



izzah . iela . kakak(amelia).wanie.this me .. =)

kteowg start be close  msa satu housemate n my best friends masa belajar kat kptm..kteorg len2 klas .cuma ak dan izzah je satu kelas n satu room .but we macam satu family taw bla dok skali yg paling obses hepi  ialah wanie n iela dowang nie klo berjumpa je riuh sakan mcm lama x jumpa...hehe memang obses hepi + jiwa hepi+ dan pening2 haha..

klo jumpa je mcm2 story kuar dan lepas tu tunggu je berapa minit dengar lah bunyi owg gelak kuat2 haha...kteorg nieh mmg xleh jumpa asyik nak kenakan masing2 je tp kteowg x ambik ati taw.sebab kteowg hepppiii.... =) hope this relationship kte kekal selamanya....syang korang..mmmuah!awww...


 saya pilih baju nieh kalo saya menang  =)


tag :





terima kasih sudi membaca =)

5 5 gOmeL -gOmEL:

~Saya Buncit~ said... BALAS

thank you sebab tag buncit. sepantas kilat buncit join. :)

shafmechy said... BALAS

thanks join..gud luk =)

cikdiela said... BALAS

@saya buncit : sama2.. :)
@shafmechy : thanks... =)

CikAizA said... BALAS

alahai cikdiela...

CikAizA x leh nak join... maaf yer... kalau contest x menngunakan gambar.. CikAizA mesti dah join... maaf banyak2...

cikdiela said... BALAS

@cikAiza : xpe is ok.. :)